Dječji bodi Ja sam dokaz da se mama i tata vole

10.00  10.00 

Ja sam dokaz da se mama i tata vole! potpuno se prilagođava željama kupca. Bodi za bebe je praktičan i funkcionalan, a otiskivanjem željenog motiva, postaj simpatičan poklon za različite prigode.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ja sam dokaz da se mama i tata vole

Ja sam dokaz da se mama i tata vole je odjevni komad namijenjen dojenčadi i maloj djeci. Personalizirani bodi za bebu zgodan je odabir s kojim nećete pogriješiti. Jednostavan je, praktičan i funkcionalan. Na bodi je moguće otisnuti dizajn ili fotografiju prema želji kupca. Šarmantan je poklon za različite prigode poput Božića, rođendana ili krštenja. Bodi za bebe s tiskom je simpatičan dar kojim ćete razveseliti svakog roditelja.

Poklon za brojne prigode

Dječji bodi s tiskom, jednostavan odjevni predmet, idealan je poklon za nove roditelje i često se poklanja na rođendanu ili krštenju djeteta. Personalizacijom i otiskivanjem tkanine, bodi postaje unikatan i poseban. Odličan je poklon za posebne prigode, poput božićnih ili uskrsnih blagdana. Tisak na tekstil pruža brojne mogućnosti personalizacije i kreiranje zanimljivih dizajnerskih rješenja. Na bodi je moguće otisnuti šaljive poruke, obiteljske fotografije ili omiljene likove iz animiranih filmova.

Zašto je bodi s tiskom super ideja?

  • Jednostavan, praktičan i funkcionalan
  • Mogućnost potpune personalizacije
  • Lako održiv

U dizajniranju savršenog poklona za Vaše najmilije možete sudjelovati i Vi. Pištite nam, šaljite ideje, igrajte se motivima – BUDITE KREATIVNI.

Napomena! Cijena se odnosi samo na tisak. U ponudi nemamo bodi, već je odjevni predmet potrebno donijeti u poslovnicu. Osim na bodi, nudimo tisak na majice i ostale proizvode od tekstila. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top