Moja žena ima problem za svako rješenje jastuk s tiskom

15.95  15.95 

Moja žena ima problem za svako rješenje jastuk s tiskom ima dimenziju 43×43 cm i izrađen je od poliestera. U kompletu se isporučuju jastučnica i punjenje. Moguće je tiskati natpise ili grafike na obje strane jastuka. Kvaliteta i trajnost tiska na jastuku su zajamčene čak i nakon mnogo pranja.

Opis

Moja žena ima problem za svako rješenje jastuk s tiskom

Moja žena ima problem za svako rješenje jastuk s tiskom je super ideja za poklon Vašim najmilijima. Svi volimo jastuke bez obzira jesu li oni dekorativni ili na njima spavamo.  Na jastuke je moguće otisnuti kratke natpise poput šala ili viceva, logotip i naziv poduzeća te jednostavne ilustracije. Ako uređujete dom i želite originalne dekorativne jastuke, budite jedinstveni!

Jastuk s personaliziranim tiskom je kreativan i maštovit poklon s kojim nećete pogriješiti. Otisnite sramotnu sliku, nadimak ili neku foru koju razumjeti samo Vi i Vaš najbolji frend te ga razveselite ovim domišljatim poklonom.Blagdani, rođendani i godišnjice su odlično vrijeme za naručivanje jastuka s personaliziranim tiskom. Iznenadite svoje najmilije originalnim tekstom, fotografijom ili ilustracijom na jastuku.

Karakteristike proizvda:

  • Materijali: poliester
  • Veličina: 43×43 cm
  • Boje tiska: bijela ili crna, mogućnost tiska u boji
  • Perivo na 60 stupnjeva Celzijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Tisak na jastuke može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak različitih boja molimo da nas kontaktirate na mail grafika@git.hr. Za izradu tiska na jastuke koristi se fleksotisak. Ova tehnika tiska je iznimno kvalitetna i zbog nje otisak ostaje trajan na tekstilu. Jastuci s tiskom mogu se prati na temperaturi do 60 stupnjeva Celzijevih bez straha od ispiranja ili oštećivanja otiska.

Osim jastuka s tiskom, provjerite i naše majice, hudice i tekstil poput platnenih torbi ili ruksaka s tiskom, koji su  uvijek zanimljiv modni dodatak koji će Vam pomoći da se istaknete!

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.
Ako se odlučite za narudžbu 10 ili više jastuka, obavijestite nas na mail adresu shop@git.hr.

Naslov

Go to Top