Svijeća Uskršnji pilić

12.49  12.49 

Tattoo svijeća uskršnji pilić sa pisanicama i cvijećem sa predivnom čestitkom za Uskrs

Kategorija: Oznaka:

Opis

Svijeća Uskršnji pilić idealan je personalizirani poklon za vrijeme Uskrsa

Svijeća Uskršnji pilić  prikazuje  pilića okruženog pisanicama i cvijećem koji osim Uskrsa simbolizira i proljeće. Savršen je dodatak na stolu za vrijeme uskršnjeg ručka. Može biti i idealna za poklon.

Odličan poklon koji razveseljava najmilije

Tattoo svijeće su idealan izvor za razne prigode poput rođendana, blagdana ili krštenja. Ponestalo Vam je ideja za poklone? Tattoo svijeće savršen su izbor ako nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima. Zašto ne bi nekome poklonili svijeću brojnih motiva i nadahnjujući tekstom kao lijep znak pažnje. Iznenadite svoju baku, mamu ili sestru.

Kako bi iznenadili voljenu osobu poklonite joj svijeće sa ljubavnim natpisima i motivima. Ako ste kum za Svetu potvrdu možete svojem kumčetu pokloniti svijeću sa motivima Svete potvrde kao lijep poklon za uspomenu. Za prigode Božića osim što su svijeće s motivima i tekstom nudimo i mirisne svijeće kako biste u potpunosti doživjeli Božić. Ako ste u ulozi mladenaca možete svojim gostima pokloniti svijeću sa vašom ilustracijom i datumom kao nezaboravnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Prednosti proizvoda

  • Uskršnja dekoracija
  • Predivna čestitka
  • Vrlo praktična

Tattoo svijeće praktično su i inovativno rješenje kako jednostavnim poklonom možete obradovati svoje najmilije. Mogu doći i u raznim bojama te su odličan spoj raznih simbola, teksta te ugodnih mirisa.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top