Svijeća Sretan Uskrs

12.49  12.49 

Tattoo svijeća sa motivima Uskrsa i tekstom Sretan Uskrs

Kategorija: Oznaka:

Opis

Svijeća Sretan Uskrs idealan je personalizirani poklon za uskršnje vrijeme

Svijeća Sretan Uskrs prikazuje razne uskršnje motive koji su formirani u jedno veliko jaje te ima klasičan Sretan Uskrs tekst. Odlično se uklapa u dekoriranje kuće za vrijeme Uskrsa, jako je  lijep poklon te svijeća može biti u više raznih boja.

Odličan poklon koji razveseljava najmilije

Tattoo svijeće su idealan izvor za razne prigode poput rođendana, blagdana ili krštenja. Ponestalo Vam je ideja za poklone? Tattoo svijeće savršen su izbor ako nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima. Zašto ne bi nekome poklonili svijeću brojnih motiva i nadahnjujućim tekstom kao lijep znak pažnje. Iznenadite svoju baku, mamu ili sestru.

Kako bi iznenadili voljenu osobu poklonite joj svijeće sa ljubavnim natpisima i motivima. Ako ste kum za Svetu potvrdu možete svojem kumčetu pokloniti svijeću sa motivima Svete potvrde kao lijep poklon za uspomenu. Za prigode Božića osim što su svijeće s motivima i tekstom nudimo i mirisne svijeće kako biste u potpunosti doživjeli Božić. Ako ste u ulozi mladenaca možete svojim gostima pokloniti svijeću sa vašom ilustracijom i datumom kao nezaboravnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Prednosti proizvoda

  • Personalizirani tekst
  • Više boja
  • Uskršnji ugođaj

Tattoo svijeće praktično su i inovativno rješenje kako jednostavnim poklonom možete obradovati svoje najmilije. Mogu doći i u raznim bojama te su odličan spoj raznih simbola, teksta te ugodnih mirisa.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top