Svijeća Rođendanska zabava

12.49  12.49 

Rođendanska svijeća za predivnom čestitkom za slavljenike

Kategorija: Oznaka:

Opis

Svijeća Rođendanska zabava idealan je personalizirani poklon za sve koji žele da mladenci imaju jedinstven i simboličan poklon

Svijeća Rođendanska zabava sadrži ilustraciju rođendanske zabave te prikladne rođendanske čestitke. Predivan poklon za rođendan, može se napraviti čestitka po želji ili dodati ime također može doći u raznim bojama.

Odličan poklon koji razveseljava najmilije

Tattoo svijeće su idealan izvor za razne prigode poput rođendana, blagdana ili krštenja. Ponestalo Vam je ideja za poklone? Tattoo svijeće savršen su izbor ako nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima. Zašto ne bi nekome poklonili svijeću brojnih motiva i nadahnjujućim tekstom kao lijep znak pažnje. Iznenadite svoju baku, mamu ili sestru.

Kako bi iznenadili voljenu osobu poklonite joj svijeće sa ljubavnim natpisima i motivima. Ako ste kum za Svetu potvrdu možete svojem kumčetu pokloniti svijeću sa motivima Svete potvrde kao lijep poklon za uspomenu. Za prigode Božića osim što su svijeće s motivima i tekstom nudimo i mirisne svijeće kako biste u potpunosti doživjeli Božić. Ako ste u ulozi mladenaca možete svojim gostima pokloniti svijeću sa vašom ilustracijom i datumom kao nezaboravnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Prednosti proizvoda

  • Personalizirana svijeća
  • Rođendanska čestitka
  • Razne boje

Tattoo svijeće praktično su i inovativno rješenje kako jednostavnim poklonom možete obradovati svoje najmilije. Mogu doći i u raznim bojama te su odličan spoj raznih simbola, teksta te ugodnih mirisa.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top