Svijeća Božićno drvce

12.49  12.49 

Mirisna tattoo svijeća sa Božičnim drvcem te prigodnom božičnom čestitkom

Kategorija: Oznaka:

Opis

Svijeća Božićno drvce idealan je personalizirani poklon poklon za božićne blagdane

Svijeća Božićno drvce je prikazuje božićno drvo koje je simbol Božića, zajedništva kada se obitelji okupe za vrijeme ukrašavanja bora. Za vrijeme božićnih blagdana sve je puno raznih ukrasa pa tako i svijeća a zašto ne bi imali svijeću koja svojim mirisom od iglica bora podsjeća na Božić i predivnu obiteljsku radost i atmosferu. Predstavlja predivnu dekoraciju za vrijeme božićnih blagdana te je vrlo simboličan poklon.

Odličan poklon koji razveseljava najmilije

Tattoo svijeće su idealan izvor za razne prigode poput rođendana, blagdana ili krštenja. Ponestalo Vam je ideja za poklone? Tattoo svijeće savršen su izbor ako nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima. Zašto ne bi nekome poklonili svijeću brojnih motiva i nadahnjujući tekstom kao lijep znak pažnje. Iznenadite svoju baku, mamu ili sestru.

Kako bi iznenadili voljenu osobu poklonite joj svijeće sa ljubavnim natpisima i motivima. Ako ste kum za Svetu potvrdu možete svojem kumčetu pokloniti svijeću sa motivima Svete potvrde kao lijep poklon za uspomenu. Za prigode Božića osim što su svijeće s motivima i tekstom nudimo i mirisne svijeće kako biste u potpunosti doživjeli Božić. Ako ste u ulozi mladenaca možete svojim gostima pokloniti svijeću sa vašom ilustracijom i datumom kao nezaboravnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Prednosti proizvoda

  • Miris borovih iglica
  • Personalizirana svijeća
  • Simboličan poklon

Tattoo svijeće praktično su i inovativno rješenje kako jednostavnim poklonom možete obradovati svoje najmilije. Mogu doći i u raznim bojama te su odličan spoj raznih simbola, teksta te ugodnih mirisa.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top