Svijeća Božićni grad

12.49  12.49 

Mirisna tattoo svijeća božičnog grada sa predivnom čestitkom prigodna za poklon ili sam ukras u kući

Kategorija: Oznaka:

Opis

Svijeća Božićni grad idealan je personalizirani poklon za svaku prigodu

Svijeća Božićni grad  je sama po sebi posebna i simbolizira svjetlo, vjeru i ugodnu atmosferu. U vrijeme božićnih blagdana sve je puno raznih ukrasa pa tako i svijeća a zašto ne bi imali svijeću koja svojim mirisom cimeta i naranče podsjeća na Božić sa božićnim motivima i predivnom  čestitkom, osim u svrhu dekoracije svijeće su idealne kao poklon.

Odličan poklon koji razveseljava najmilije

Tattoo svijeće su idealan izvor za razne prigode poput rođendana, blagdana ili krštenja. Ponestalo Vam je ideja za poklone? Tattoo svijeće savršen su izbor ako nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima. Zašto ne bi nekome poklonili svijeću brojnih motiva i nadahnjujući tekstom kao lijep znak pažnje. Iznenadite svoju baku, mamu ili sestru. 

Kako bi iznenadili voljenu osobu poklonite joj svijeće sa ljubavnim natpisima i motivima. Ako ste kum za Svetu potvrdu možete svojem kumčetu pokloniti svijeću sa motivima Svete potvrde kao lijep poklon za uspomenu. Za prigode Božića osim što su svijeće s motivima i tekstom nudimo i mirisne svijeće kako biste u potpunosti doživjeli Božić. Ako ste u ulozi mladenaca možete svojim gostima pokloniti svijeću sa vašom ilustracijom i datumom kao nezaboravnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Prednosti proizvoda

  • Personalizirana svijeća
  • Ugodan božićni miris
  • Simboličan poklon

Tattoo svijeće praktičan su i inovativan poklon kako jednostavnim poklonom možete obradovati svoje najmilije. Mogu doći i u raznim bojama te su odličan spoj raznih simbola, teksta te ugodnih mirisa.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top