Plakat poster A4 s personaliziranim tiskom

Plakat s personaliziranim tiskom je odličan za obilježavanje važnih trenutaka. Možete ga pokloniti Vama dragim osobama za njihove Važne događaje u životu. Na njega se može otisnuti tekst ili slike koje Vi odaberete. Dolazi u okviru dimenzija A4 (21×30) cm te kvadratni 25×25 cm duboki okvir.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Plakat poster A4 s personaliziranim tiskom

Plakat poster A4 s personaliziranim tiskom je odličan za obilježavanje važnih trenutaka. Možete ga pokloniti Vama dragim osobama za njihove Važne događaje u životu. Plakat je personaliziran zato što na njega možemo otisnuti fotografiju ili tekst koji Vi odaberete. Da biste kupili plakat trebate izvršiti slijedeće korake. Prvo što trebate napraviti je napisati tekst i/ili odabrati sliku koju ćemo mi otisnuti na plakat. Nakon toga trebate odabrati opciju pakiranje plakata. Ako ste odlučili da ćete naručiti 10 ili više plakata, obavijestite nas na adresu shop@git.hr.

Dolazi u okviru dimenzija A4 (21×30) cm te kvadratni 25×25 cm duboki okvir. Plakat će ukrasiti dom i njime će se čuvati uspomene na najvažnije događaje u životu kao što je rođenje djeteta ili vjenčanje. Može se koristiti i za poslovnu svrhu tako da se na njega otisne logo Vaše tvrtke ili slike proizvoda koje proizvodite.

Personaliziranim plakatom čuvate svoje uspomene

Personaliziranim plakatom se čuvaju Vaše uspomene i uspomene Vaših najmilijih. Oni koji su dobili personalizirani plakat kao poklon od Vas zasigurno će se uvijek sjetiti na Vas kada ga pogledaju ili uzmu u ruke. Personalizirani plakati koje nudimo imaju prodajne cijene koje nisu previše visoke. Cijene su nešto više zato što uz plakate dolazi okviri koji su izrađeni od vrhunskog materijala. Na tržištu su cijene personaliziranih plakata slične našima, odnosno u skladu su s tržištem.

Kupite personalizirani plakat ako želite da Vaše drage osobe dobe poseban poklon kojim se čuvaju njihove uspomene na najvažnije događaje u životu. Veselimo se Vašem dolasku i stojimo Vam na usluzi!

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top