Okruglo ogledalo s personaliziranim tiskom

7.00  7.00 

Okruglo ogledalo s personaliziranim tiskom je super poklon za svaku osobu koja se voli uljepšavati. Može se otisnuti na ogledalo slika ili tekst koji Vi odaberete. Izrađeno je od kvalitetnog metala, a u unutrašnjosti se nalaze dva ogledalca. Ima male dimenzije pa stane u torbu i uvijek je pri ruci, odnosno praktično je za uporabu.

Opis

Okruglo ogledalo s personaliziranim tiskom

Okruglo ogledalo s personaliziranim tiskom je super poklon za svaku osobu koja se voli uljepšavati, a posebice za djevojke šminkerice. Ogledalo okruglog oblika možete pokloniti najmilijima koji se vole uljepšavati za neke njima važne prigode. Ogledalo okruglog oblika je personalizirano zbog toga što Vi možete odrediti koji ćemo tekst ili sliku otisnuti na ogledalo. Metalno je i u unutrašnjosti ima dva ogledalca. Ako odlučite da ćete kupiti personalizirano okruglo ogledalo, trebate napraviti korake koji slijede u nastavku. Prvo što trebate učiniti je upisati tekst i/ili odabrati sliku koju želite da otisnemo na ogledalo okruglog oblika. Drugo što trebate izvršiti je odabrati opciju pakiranje ogledala okruglog oblika. Ako pak odlučite kupiti 10 ili više ogledala s okruglim oblikom, kontaktirajte nas na adresu shop@git.hr.

Personalizirano okruglo ogledalo praktično je za uporabu

Personalizirano okruglo ogledalo je praktično zato što ima male dimenzije i stane u torbu pa je uvijek pri ruci. Vrhunske je kvalitete zbog toga što je izrađeno od kvalitetnog metala. Na personalizirano okruglo ogledalo možemo otisnuti neku sliku ili tekst po Vašoj želji. Takav tisak je dugotrajan, otporan na različite uvjete i kvalitetan. Cijena za personalizirano okruglo ogledalo na tržištu nije previše visoka. Personalizirano okruglo ogledalo prodajemo po cijeni koja je usklađena s tržišnim cijenama.

Bliži se rođendan Vašeg člana obitelji ili prijateljice pa ste u potrazi za poklonom koji biste im poklonili. Personalizirano okruglo ogledalo je odlično za poklon, ako se Vaš član obitelji ili prijateljica voli uređivati. Slobodno nam se obratite ako se odlučite na kupnju ovog proizvoda. Nećete se razočarati jer ćemo izraditi proizvod po Vašoj želji!

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top