Opis

Dekorativni krug s personaliziranim natpisom zanimljiv je dodatak svakog slavlja

Priređujete veliko slavlje poput krštenja, krizme, vjenčanja ili rođendana? U potrazi ste za savršenom dekoracijom kojom ćete zadiviti uzvanike? Dekorativni krug s imenom i motivima zanimljiv je dodatak svake proslave. Krug može biti zanimljiva samostalna dekoracija koja se ističe svojim dizajnom i natpisom, no jednostavno se može uklopiti s ostatkom uređenja. Baloni i dekorativni krugovi šarmantan su spoj koji mami poglede svojom ljepotom i zanimljivim izgledom.

Izrada personalizirane dekoracije za rođendane, krštenja, krizme i vjenčanja

Krug se izrezuje iz polipropilena. Polipropilen je plastomerni materijal dosta sličan polietilenu, ali čvršći. Zbog male težine odličan je za izradu dekorativnih natpisa i sličnih personaliziranih proizvoda. Na izrezani krug lijepi se naljepnica koja se može prilagoditi svakoj želji i dimenziji dekoracije. Naljepnica se može isprintati u svim bojama i može sadržavati motive poput natpisa ili ilustracija.

Dimenzije promjera kruga u centimetrima: Ø40 cm | Ø50 cm | Ø60 cm | Ø70 cm | Ø80 cm | Ø100 cm

Personalizirane dekoracije uvijek su originalan i maštovit način s kojim nikad nećete pogriješiti

Personalizacija je uvijek pun pogodak prilikom dekoriranja zabave, zato u našoj ponudi možete pronaći proizvode potpuno prilagođene Vašim željama i potrebama. Pošaljite nam grafičku pripremu ili ideju, a mi ćemo ih realizirati i pomoći Vam u kreiranju partyja za pamćenje.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.