Natpisna tabla A4 plexiglas – UV tisak

39.82  (300.02 kn) 39.82  (300.02 kn)

UV tehnologija omogućuje tisak u vrhunskoj foto kvaliteti na Vašu A4 pleksiglas tablu. Ukrasite tablu željenim imenom, tekstom, logotipom, crtežom, grafikom.

Odaberite boju podloge pločice / table: (OBAVEZNO POLJE) * 

Odaberite oblik pločice / table: (OBAVEZNO POLJE) * 

Ukrasni okvir table (OBAVEZNO POLJE) * 

Postavljanje table (raspored rupa za šarafe) * 

(max file size 512 MB)

SKU: 153588 Kategorija:

Opis

Pleksiglas

Pleksiglas (ili akril) je transparentan termoplastični materijal koji je, prvenstveno zbog svoje manje težine, cijene i jednostavnosti rukovanja, vrlo česta zamjena za staklo za određene vrste primjena. Pleksiglas je važan dekorativni materijal za UV tisak. Zbog visoke kvalitete i transparentnosti pleksiglasa, svjetlosna prolaznost je visoka, što čini pleksiglas tisak jednog od najčešće korištenih reklamnih materijala. UV tiskom možete ukrasiti Vaš pleksiglas sa željenim imenom, tekstom, logotipom, crtežom, grafikom.

Dimenzije: 295*200 mm

Ostale boje podloge: na upit

Natpisna tabla

Natpisna tabla je identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu te je kao takva obavezna. Svaki od navedenih oblika poslovanja bi istu trebali imati istaknutu na ulazu i na vidljivu mjestu. Više o obavezi postavljanja identifikacije tvrtke pročitajte ovdje: Isticanje tvrtke natpisnim tablama – Zakonski propisi.

U našoj ponudi možete pronaći nekoliko različitih dimenzija za natpisnu tablu.

Podaci koji su obavezni za natpisnu tablu su sljedeći:

  • ime tvrtke, obrta, udruge ili ostalo
  • djelatnost obrta , ime i prezime vlasnika (oboje vrijedi samo za obrt)
  • puna adresa i sjedište
  • telefon, fax, matični broj, oib, e-mail i sl. nije obavezno ali se može staviti na natpisnu tablu

Daljnje informacije

NAPOMENA: Uz naručenu natpisnu tablu se isporučuju vijci ako su kao način postavljanja odabrane rupice slika ‘Postavljanje’ (Oznaka 2, 3, 4 i 5) a distanceri se naručuju zasebno.

Naručite izradu natpisne table A5 plexiglas sada povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Za narudžbe u iznosu preko 500,00 kn dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top