Gravura na čaše – Sretan rođendan

12.50  12.50 

Usluga graviranja čaša po Vašim željama. Laserski graviramo: boce, čaše, vrčeve itd. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo.

Cijena se obračunava po komadu, odnosno po minuti graviranja. U cijenu nije uključena cijena grafičke pripreme i dizajna.

Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.

POŠALJI UPIT

Opis

Rođendanske čaše razveselit će svakog slavljenika

Rođendanske čaše simpatičan su odabir za rođendanska slavlja. Graviranim čašama izrazite najbolje želje i čestitajte rođendan svojim najdražima. Svaki dizajn pažljivo je odabran kako bi stvorio posebnu atmosferu i osigurao nezaboravan trenutak proslave.  Neka svaki gutljaj bude ispunjen radosti i srećom dok podižete čašu s voljenima. Od duhovitih poruka do emotivnih citata, naša kolekcija obuhvaća širok spektar rođendanskih natpisa. Pregledajte našu raznoliku kolekciju i pronađite čašu koja najbolje odražava vašu osobnost i slavljenički duh.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Količinski popust na graviranje čaša:

Preciznost izrade i posvećenost detaljima

Čaše izrađujemo pomoću laserske tehnologije. Gravura na čašama je trajna, neće izblijediti ili nestati nakon nekog vremena, ostat će zauvijek vidljiva na staklu. Svaka čaša je pažljivo gravirana s preciznošću i stručnošću, osiguravajući da natpisi ostanu jasni i čitljivi. Neka ovaj jednostavan dodatak da sjaj vašem slavlju i ostanu nezaboravna uspomena na vašu ljubavnu priču. Graviramo staklene čaše različitih dimenzija, vrčeve, ogledala, boce vina i ostale zanimljive predmete od stakla koji mogu poslužiti kao izvrsna dekoracija u Vašem domu ili odličan personalizirani poklon.

Rođendan je poseban dan u godini svakog pojedinca, stoga nudimo mogućnost personalizacije čaša prema željama. Uz različite natpise, nudimo i mogućnost graviranja simbola i jednostavnih dizajna kako biste dodali osobni pečat vašim čašama. Možete odabrati nešto što ima posebno značenje slavljeniku. Pobrinut ćemo se da vaša čaša bude jedinstvena i upravo onakva kakvu ste zamislili. Dopustite nam da vam pružimo nezaboravno iskustvo ispunjeno ljubavlju, smijehom i trenucima koji će obilježiti rođendane zauvijek.

Napomena! Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena može varirati ovisno o količini. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, cliparta, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Dodatne informacije

Vrsta čaše

Wein, Alexander, Bijelo vino, Classico, Tina, Liker

Naslov

Go to Top