Gravura na čaše – 50 godina

12.50  12.50 

Usluga graviranja čaša po Vašim željama. Laserski graviramo: boce, čaše, vrčeve itd. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo.

Cijena se obračunava po komadu, odnosno po minuti graviranja. U cijenu nije uključena cijena grafičke pripreme i dizajna.

Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.

POŠALJI UPIT

Opis

Čaše za sve prigode idealan su poklon

Čaše za sve prigode su idealan poklon za dragu osobu i zanimljiv dodatak svakom slavlju. Svaka čaša se izrađuje prema Vašim željama i može sadržavati raznolike dizajne prilagođene svim prigodama i blagdanima. Čaše se izrađuju iznimnom preciznošću pomoću laserske tehnologije, a gravura na njima je trajna i neće izblijediti ili nestati nakon nekog vremena.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Količinski popust na graviranje čaša:

Učinite svaku prigodu još posebnijom

Bez obzira jeste li u potrazi za posebnim poklonom za krizmu, želite proslaviti Valentinovo ili podijeliti radost Božića, gravirane čaše su savršen izbor. Odabirom ovih simpatičnih čaša nikada nećete pogriješiti, one upotpunjuju svaku prigodu i mame osmijeh na lica Vaših najdražih. Svaka čaša je posebna i na njoj se mogu nalaziti jedinstveni natpisi i jednostavne ilustracije koje donose radost, ljubav i posebnu poruku za sve drage ljude u Vašem životu.

Kreativa i personalizacija su uvijek dobar spoj

Možete birati između već predodređenih dizajna, ali također nudimo mogućnost personalizacije čaša prema Vašim željama. Kontaktirajte nas, a mi ćemo izraditi čaše namijenjene upravo Vama. Možete dodati personalizirana imena ili inicijale, datume, citate, posebne poruke, simbole i dizajne. Pobrinut ćemo se da Vaša čaša bude jedinstvena i upravo onakva kakvu ste zamislili. Svaki gutljaj iz naših čaša postaje poseban trenutak obogaćen ljubavlju i sjećanjima.

Bilo da su namijenjene Vama ili kao poseban dar za dragu osobu, čaše su savršen način da obilježite sve važne trenutke u životu. Uživajte u čarobnim trenucima uz naše gravirane čaše koje će obilježiti sve važne prigode u vašem životu.

Napomena! Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.  Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena može varirati ovisno o količini. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, cliparta, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Dodatne informacije

Vrsta čaše

Wein, Alexander, Bijelo vino, Classico, Tina, Liker

Naslov

Go to Top