//Rođendanske 2D i 3D POP UP čestitke na akciji!

Rođendanske 2D i 3D POP UP čestitke na akciji!

Bliži se poseban dan drage vam osobe? Želite proslaviti rođendan svoje djece, roditelja, bake, prijatelja posebnim poklonom? Ili već odabrani poklon dopuniti s nekoliko riječi na sasvim posebnoj čestitki?

Creative POP UPs predstavljaju kreativne 2D i 3D POP UP rođendanske čestitke izrađene posebnom laserskom tehnologijom i ukrašene nevjerojatnim detaljima. Izaberite između nekoliko odabranih motiva – od torte do poklona, a uz to možete i osmisliti posebnu poruku koju će uklopiti u čestitku.

Odabrane čestitke nude po posebnoj akciji od 30% – Odaberite ovdje…

Čestitajte rođendan 2D ili 3D POP UP čestitkom i poklonite poklon koji čuva cijeli život!

Predstavljaju i Muffin pozivnicu! U intenzivno žutoj čestitki skrivaju se raznobojni kolačići koji iskaču sa bijele pozadine na kojoj razigrano stoji poziv na rođendansko slavlje. Ova pozivnica idealna je za svakog tko voli rođendane i slatko!

Uz pozivnicu dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

primjer kreativne pozivnice

2019-01-25T09:29:03+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci