//Pečat likvidirano

Pečat likvidirano

Štambilj LIKVIDIRANO! Što je to?

Riječ je o štambilju koji se od 1.1.2016. koristi na ulaznim fakturama.

1. siječnja 2016. godine na snagu je u Hrvatskoj stupio Zakon o računovodstvu (Narodne novine br. 78/15.), isti je izmijenjen i dopunjen Uredbom o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu (Narodne novine br. 134/15.).

“Kontrola knjigovodstvenih isprava

Poduzetnik je dužan odrediti odgovornu osobu za kontrolu vjerodostojnosti isprava. To se određuje internim aktom poduzetnika (odluka, pravilnik i sl.). Imenovana osoba (likvidator) prije unosa podataka iz knjigovodstvene isprave u poslovne knjige treba provjeriti ispravnost i potpunost knjigovodstvene isprave te istu potpisati odnosno odobriti na način iz kojeg se može jednoznačno utvrditi njezin identitet.”

Ukoliko ste dobili od svojeg računovodstva obavijest da trebate takav pečat, istog možete naručiti u GIT-u!

Evo nekoliko primjera i rješenja:

Paket LIKVIDIRANO Printer 30 + datumar S120 – Ovaj paket ima široku namjenu! Osim što ćemo izraditi Printer 30 LIKVIDIRANO štambilj prema Vašim željama, u paketu je i datumar S120. Dimenzija otiska pečata Printer 30 likvidirano: 47 x 18 mm.

Zaseban datumar otiskuje jednostavan oblik datuma koji je podesiv. Oblik datuma: DD.MM.GGGG., npr. 22.12.2017.Datumar S120 možete koristiti i na drugim dokumentima, kao što su i ulazni računi, dopisi, evidencija o pošti i ostalo.

Iskoristite priliku i naručite paket!

Pregled pečata ovdje: Paket LIKVIDIRANO Printer 30 + datumar S120

 

Pečat LIKVIDIRANO Printer 30 u sadržaj štambilja se može uklopiti Vaš potpis (faksimil). Kučište je načinjeno od plastike, pečat sadrži jastučić natopljen tintom. Primjer otiska štambilja LIKVIDIRANO u Printer 30 verziji:

Pregled pečata ovdje: Pečat LIKVIDIRANO Printer 30

Prilikom narudžbe pečata tekst koji želite navesti upišite u komentar na koraku broj 3.

2019-01-24T09:53:24+01:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci