//Otvarate svoju tvrtku? Pogledajte što vam je sve potrebno!

Otvarate svoju tvrtku? Pogledajte što vam je sve potrebno!

Izradite natpisnu tablu za Vašu tvrtku još DANAS.

Konačno ste se odlučili na taj korak! Otvarate svoju tvrtku i spremni ste na taj izazov, no ne znate ni sami kako i kuda krenuti? Jedna od prvih zadaća koju morate odraditi jest nabava službenog pečata tvrtke, jer pečati su neophodan dio poslovne svakodnevice.

Za izradu pečata vam je potrebna preslika rješenja o registraciji Trgovačkog suda (u online narudžbi možete rješenje dodati kao prilog). Oblik pečata za d.o.o. i d.d. nije strogo definiran zakonom, te iako se u većini slučajeva koristi pravokutni oblik pečata, može se izraditi i prema želji stranke u nekom drugom formatu (npr. ovalni, okrugli ili četvrtasti…).

Boja otiska pečata je proizvoljna. Najčešće se koristi crni otisak, no naša preporuka je koristiti drugu boju (plava, ljubičasta), upravo zbog lakšeg prepoznavanja originala i kopije dokumenata. Pečat za d.d., d.o.o. i j.d.o.o. mora sadržavati barem osnovne podatke o poduzeću kao što su: puni naziv, vrsta poduzeća i mjesto sjedišta. Za pečate koje sadrže samo osnovne podatke preporučamo pečat Printer 20, koji možete naručiti na GIT-ovom webshopu ili preko naše specijalizirane stranice www.pecati.com.

primjeri pečata

 

Osim osnovnih podataka, pečat može sadržavati i logotip, punu adresu, kontakt, OIB… Za pečate s nadopunjenim informacijama preporučamo Printer 30, ukoliko sadržaj ne premašuje 5 redaka teksta.

Kako bismo Vam olakšali administraciju i uredsko poslovanje, pripremili smo vam na izbor više štambilja koji će posao odraditi umjesto vas!

Odličan primjer je faksimil – štambilj sa Vašim potpisom, a naručiti ga možete ovdje: Pečati Printer 20

 

faksimil - štambilj s potpisom

 

Isto tako, vaše poslovanje može biti bolje i preglednije, upravo uz štambilje koji vam omogućavaju lakše pronalaženje određene teme, praćenje dokumentacije, kao i označavanje statusa dokumenata, vrste ili same naredbe.

Na primjer: Na čekanju, Zaprimljeno dana: _________ , Plaćeno, Knjiženo, Dostaviti…

Pečate sa pomoćnim izrazima možete pogledati ovdje: Pečat Printer 20, a pečate sa izrazima i datumom, na linku: Izrazi i datumar

Datumari – „must have“ štambilji čiju funkciju ne trebamo dodatno objašnjavati. Ovdje možete vidjeti varijacije datumara, koji se mogu označiti samo sa datumom ili mogu biti označeni sa datumom i drugim izrazima.

Natpisna tabla je identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu i kao takva je prema zakonu obvezna te se mora istaknuti na adresi sjedišta poduzeća.

U našoj ponudi možete pronaći nekoliko različitih dimenzija za natpisnu tablu.

Obvezni podaci za natpisnu tablu su:

  • naziv tvrtke
  • puna adresa i sjedište (obvezno)
  • telefon, fax, matični broj, oib, e-mail, radno vrijeme – po želji naručitelja (nije obvezno)

Table pregledajte na linku: Natpisne ploče – table

 

primjer natpisne table

U današnje se vrijeme naljepnice koriste u svakodnevnoj pojavi i to u različite svrhe. Jedan od segmenta gdje se naljepnice mogu koristiti je isticanje objekta, tvrtke i sl. bez obzira na djelatnost kojom se bave, ali mora biti u skladu s propisanim zakonom. Stoga, prilikom otvaranja tvrtke, obrta, udruge i sl. potrebno je s vanjske strane objekta istaknuti na vidljivu mjestu naziv ustanove i sav popratni sadržaj (radno vrijeme, naziv izdvojenog pogona …). Ukoliko nemate mogućnosti postavljanja natpisne table (nemogućnost bušenja zida, staklene stjenke i sl.) na prikladno mjesto, predlažemo vam izradu naljepnica: Naljepnice

Vizitke, vizit karte ili posjetnice su potrebne svima koji se bave nekom djelatnošću. Koliko su Vas samo puta pitali za broj mobitela, telefon ili adresu? Jeste li imali uz sebe papir i olovku da upišete svoje podatke? Uz posjetnice lako i brzo izmijenite svoje osobne kontakt informacije! Uštedite na vremenu te spriječite moguće poteškoće u komunikaciji zbog nečitljivosti rukopisa. Učinite to sa stilom: Posjetnice

 

2019-07-05T09:25:58+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci