//Naručite školske knjige na www.git.hr i ostvarite 20 posto popusta na kupnju školske torbe!

Naručite školske knjige na www.git.hr i ostvarite 20 posto popusta na kupnju školske torbe!

Kao i svake godine dosad GIT u niskom startu čeka predbilježbe za školske udžbenike. Uz poziv našim vjernim kupcima (ali i onima koji će to tek postati) da nas posjetite u knjižari i da zajedno sa našim stručnim zaposlenicima obavite taj „posao“, ukoliko nemate vremena ili niste u blizini pozivamo vas da ove godine pokušate nešto novo!

Naime, ukoliko školske knjige naručite online – preko naše web stranice uz jednostavnost i brzinu nudimo vam i popust od 20 posto na kupovinu školske torbe!

Sve što trebate učiniti jest pripremiti popis udžbenika koji su potrebni vašem školarcu (ako niste sigurni točan popis možete naći ovdje), popuniti svoje kontakte, poslati nam narudžbu i odlučiti da li ćete čekati da vam iste pošaljemo ili ćete ih možda pokupiti sami u našoj knjižari te odmah odabrati novu školsku torbu za vašeg školarca i ostvariti popust od 20 posto.

 

Dakle:

  • nabavite listu udžbenika
  • u obrascu ispod popunite svoje kontakt informacije, te pod opciju POPIS UDŽBENIKA navedite u koji razred ide vaš školarac i ispišite potrebne udžbenike (naziv udžbenika, autor, nakladnik) ili uploadajte svoj popis
  • odaberite opciju isporuke udžbenika – dostava ili preuzimanje u knjižari, te način plaćanja
  • uživajte u ostatku ljeta

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA.

2019-01-24T15:36:49+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci