//MATURANTSKE MAJICE – Tisak na majice već od 35 kuna

MATURANTSKE MAJICE – Tisak na majice već od 35 kuna

MATURANTSKE MAJICE – KVALITETAN TISAK NA MAJICE

Dragi maturanti, GIT je i ove godine ponovno s vama te nudi izradu kvalitetnih maturantskih majica za vašu norijadu i zadnje, ali najluđe dane vašeg srednjoškolskog obrazovanja! Mi smo se pripremili i opremili, te čekamo vaše ideje!

Nudimo cijeli spektar boja kvalitetnih majci marke Roly 150g na koje visokokvalitetnim flex tiskom tiskamo motive, slogane, nadimke i sve ostalo što vam padne na um.

Osmislite svoj dizajn ili nam recite svoju ideju i dopustite da vam pomognemo. Za vas smo pripremili majice top kvalitete u veličinima od S pa sve do XXL.

Nudimo i svu popratnu opremu, od zviždaljki do zastava po povoljnim cijenama, a od ove godine kod nas možete naručiti i maturantske kostime! Neke ideje već imamo, ali nudimo i uslugu šivanja kostima prema vašim željama. Više info možete naći ovdje…

Garantiramo brzu izradu i isporuku naručenih majica unutar 5 radnih dana.

BESPLATNA DOSTAVA na području cijele Hrvatske.

Git d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo izrade maturantskih majica i s povjerenjem nam se možete obratiti. Svaki vaš upit ćemo s veseljem zaprimiti i odraditi u najkraćem mogućem roku. Po najpovoljnijim cijenama!

Javite nam se na [email protected] ili popunite narudžbenicu na našoj web stranici www.maturantskemajice.com

Pratiti nas možete i preko Facebooka!

2019-01-25T11:54:42+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci