/Laserska gravura na drvo, staklo, plastiku…
Laserska gravura na drvo, staklo, plastiku…2019-03-01T10:04:23+02:00

Laserska gravura na drvo, staklo, plastiku…

drske_rostilj_1

Želite svoj proizvod ili uslugu izdvojiti od konkurencije? Učiniti je posebnom? Želite poklonu za svoju obitelj, prijatelje ili poslovne partnere dodati osobni pečat? Predstaviti vizualni identitet tvrtke na malo drugačiji način?

Git nudi uslugu graviranja naziva, teksta ili imena na privjeske, čaše, boce, olovke, etuie za posjetnice, jelovnike, cjenike, čaše za olovke, okvire za slike, kutije za vina, kutije za spajalice, podmetače za čaše, nož za pisma, kutije za papir… Tu su i inventarne pločice i natpisi, natpisne table, pločice za vrata i sandučiće, natpisi za stolove, 3D slova i ukrasi te gumice naših pečata svih dimenzija i oblika.

I što god vam padne na pamet.

U GIT- nudimo uslugu laserskog graviranja na GRAVERSKU PLASTIKU, DRVO, KOŽU, STAKLO, KRISTAL, PLASTIKU, NEKE OBOJANE METALE, PLUTO, PAPIR i GUMU te laserskog izrezivanja na svim navedenim materijalima osim metala i stakla.

Lasersko graviranje kao tehnika omogućava veliku preciznost i točnost (graviranja ili izrezivanja) raznih oblika, a uz to povoljnu i brzu uslugu bez obzira da li se radi o jednom proizvodu, većim ili manjim serijama proizvoda.

Maksimalna veličina plohe za izrezivanje/graviranje iznosi 600×400 mm. U cijenu našeg graviranja nije uključena cijena pripreme i grafičkog dizajna. Cijena izrade pripreme koja uključuje logotip, clipart, fotografiju ili slično iznosi 100,00 kn.

Cijena pripreme za rotogravuru (gravura na čaše, boce i slično) iznosi 50,00 kn. Za sve predmete vrijednosti iznad 300,00 kn naplaćuje se osiguranje u iznosu od 10% vrijednosti samog predmeta.

Rok isporuke manjih serija (do 20 komada) proizvoda je 1 do 2 dana nakon odobrenja grafičke pripreme, a većih serija proizvoda je 7 dana nakon odobrenja grafičke pripreme ili prema dogovoru

Kontaktirajte nas na 042 211 877 ili na [email protected]

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci