• Čestitka Mladenci 1

  6.00  (45.21 kn) 6.00  (45.21 kn)
  Vjenčanje je najljepši i najraskošniji dan svake osobe, dan kojim se slavi ljubav, a ovom čestitkom možete upravo to! Raskošna, ali elegantna čestitka sa brojnim sitnim detaljima prikazuje zaljubljeni par u trenutku kada započinju svoj život zajedno, a sve uokviruje crvena boja – boja ljubavi!  
 • Čestitka 3D srce

  6.00  (45.21 kn) 6.00  (45.21 kn)
  Ova čestitka namijenjena je svima koji su u nekom trenutku u svom životu doživjeli onaj pravi poljubac kada sve oko vas nestaje, kada ptice pjevaju veselije i oko sebe vidite samo ljubav. Čestitka prikazuje siluetu dvoje zaljubljenih u upravo tom trenutku. Kombinacija crvene i bež boje daje dodatnu dozu romantike koja je u zraku čim otvorite ovo POP UP čestitku.  
 • Čestitka Drvo ljubavi

  6.70  (50.48 kn) 6.70  (50.48 kn)
  Ova 3D POP UP čestitka prikazuje prekrasno drvo ljubavi ukrašeno sitnim crvenim srcima i natpisom “Love” pri dnu drva ljubavi. Čestitka je izrađena u bijelo-crvenoj kombinaciji sa stiliziranim srcem i natpisom “Love” na naslovnici. Idealan je poklon za Valentinovo, pozivnica za vjenčanje ili mali znak pažnje za nekog koga stvarno volite.  
 • Čestitka Srce

  4.70  (35.41 kn) 4.70  (35.41 kn)
  Srce je univerzalni simbol ljubavi, pravi poklon za svaku osobu iz vaše okoline, bez obzira na godine, spol ili išta drugo. Bitno je da ima ljubavi! Predstavljamo vam čestitku koja je upravo to – ljubav! Izrađena u crveno bijelom kontrastu, sa stiliziranim prikazom srca na naslovnici i još jednim u POP UP izrezbarenoj verziji, koji se skriva unutar čestitke.  
 • Čestitka Mladenci 2

  6.00  (45.21 kn) 6.00  (45.21 kn)
  Vjenčanje je najljepši i najraskošniji dan svake osobe, dan kojim se slavi ljubav, a ovom čestitkom možete upravo to! Raskošna, ali elegantna čestitka sa brojnim sitnim detaljima prikazuje zaljubljeni par u trenutku kada započinju svoj život zajedno, a sve uokviruje crvena boja – boja ljubavi! Posebnu notu elegancije ovoj čestitki daje i zlatna boja, a pokloniti je možete prilikomvjenčanja ili godišnjice, te u trenucima kada nekoga jednostavno želite podsjetiti da ga/ju volite.  
 • Čestitka Kupid

  6.70  (50.48 kn) 6.70  (50.48 kn)
  Čestitka Kupid ultimativna je ljubavna 3D POP UP čestitka. Veliki Kupid sa neizostavnim lukom i ljubavnom strelicom na naslovnici, te velika i mala srca, dva mala Kupida i natpis „I love You“ u unutrašnjosti čestitke, prenijeti će romantičnu poruku vašoj voljeno osobi. I naravno oduševiti!  
 • Čestitka Valentinovo

  6.00  (45.21 kn) 6.00  (45.21 kn)
  Ljubav, zaljubljeni par, ruže i srca sve okolo – sastavni su dijelovi svakog Valentinova, ali i naše 2D POP UP čestitke namijenjene upravo tom blagdanu. Recite Volim te uz pomoć naše čestitke. Uz čestitku dolazi i kuverta.  
 • Čestitka Svjetiljka

  5.97  (44.98 kn) 5.97  (44.98 kn)
  Ova 2D POP UP čestitka prikazuje pravu filmsku scenu! Siluetu dvoje zaljubljenih u parku ispod svjetiljke s pogledom na noćnu vizuru grada. Kombinacija crvene i bež boje daje dodatnu dozu romantike koja je u zraku čim otvorite ovu POP UP čestitku. Poklonite je za Valentinovo, godišnjicu ili iskoristite kao pozivnicu za svoje vjenčanje.
   

Naslov

Go to Top