//E-impuls: GIT-u dodijeljena bespovratna sredstva

E-impuls: GIT-u dodijeljena bespovratna sredstva

Tvrtki GIT d.o.o. iz Varaždina su u sklopu poziva “E-impuls” dodijeljena bespovratna sredstva za projekt “Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki” koji će se provoditi 14 mjeseci.

Naziv projekta: “Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki”

Provedba projekta: od 01. rujna 2017. do 31. listopada 2018

Ukupna vrijednost projekta: 682.097,91 kn

Bespovratna sredstva: 300.000,00 kn

Na temelju istraživanja tržišta tvrtka GIT odlučila je investirati u Projekt “Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki”. 3D čestitke rješavaju problem ciljnoj skupini, a to su prvenstveno strani turisti jer mogu prezentirati određenu destinaciju prikazujući upravo poznati spomenik kulture, mjesto ili događanje, npr. Zagrebačku katedralu, Dubrovačke zidine, Stari Grad Varaždin, Špancirfest, kvalitetno prezentirati Hrvatsku na jedinstven način i udovoljiti želji da se kupi nešto prigodno.

Ovaj projekt tvrtke GIT predstavlja važan iskorak u poslovanju tvrtke s ciljem povećanja opsega poslovanja, a direktno doprinosi pokazateljima Poziva, konkretno povećanju broja zaposlenih i povećanju prihoda od redovnog poslovanja. Proizvodnja 3D čestitki odgovara na postojeće trendove i potrebe tržišta pa je održivost projekta u potpunosti realna. Zbog svoje atraktivnosti, posebnosti i jednostavnosti 3D čestitke sve više privlače pažnju i interes kupaca, a mogu se koristiti u turističke svrhe, kao poslovni ili osobni pokloni.

Početak projekta započinje u rujnu 2017. godine uređenjem prostora i nabavom dijela opreme, daljnji razvoj slijedi tijekom 2017. I 2018., a uključuje nabavu ostale opreme,provođenje edukacije zaposlenika, promidžbu i vidljivost projekta te upravljanje projektom. U 2017. očekuju se prve testne proizvodnje, kao i prve prodaje čestitki, a snažniji plasman na tržište, nakon obrade i provedenih marketinških aktivnosti.

Za sve dodatne informacije molimo Vas javite se na [email protected].

2019-01-29T11:21:21+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci