Pečati - Kvalitetna, brza i precizna izrada pečataPečat uz trajni otisak! Velik izbor i kvalitetna izrada! Izrada pečata za sve djelatnosti! Mogućnost izrade pečata u roku od pola sata!

Više ne morate brinuti gdje i kako izraditi pečat. Obratite nam se s vašim zahtjevima, a mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu. Bez obzira da li otvarate novu tvrtku ili samo trebate nove i kvalitetnije pečate, postanite naš klijent i brzo se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda.

U našoj su ponudi pečati raznih oblika (standardni, izduženi, ovalni, okrugli...) i boja, datumari, džepni pečati, kao i sva dodatna oprema potrebna za održavanje vaših pečata. Riječ je o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima, koje biraju najbolji.

Uz velik izbor oblika i boja, te kvalitetnu izradu nudimo vam i pečate za sve djelatnosti.

Što nam garantira najbolji otisak pečata?

Kvalitetan i trajan otisak osigurava lasersko graviranje gumice pečata (različiti materijali otiska zahtjevaju odgovarajuće lasersko graviranje), dok funkcionalnost pečata ovisi o vrsti, tipu, građi, obliku i boji, pečatnom natpisu i ikonografiji.
 
Javite nam se, a mi ćemo na temelju podataka iz vaše obrtnice, registracije poduzeća ili druge isprave, skicirati izgled gumice i poslati ju na izradu. Ukoliko napravite svoje grafičko riješenje rado ćemo napraviti pečat za Vas.

Besprijekorna kvaliteta, dizajn i brzina.  


Naručite svoj pečat online na www.git.hr, pošaljite mail na laser@git.hr ili naručite putem www.pecati.com