Pečati - Kvalitetna, brza i precizna izrada pečataPečat uz trajni otisak! Velik izbor i kvalitetna izrada! Izrada pečata za sve djelatnosti! Mogućnost izrade pečata u roku od pola sata!

Više ne morate brinuti gdje i kako izraditi pečat. Obratite nam se s vašim zahtjevima, a mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu. Bez obzira da li otvarate novu tvrtku ili samo trebate nove i kvalitetnije pečate, postanite naš klijent i brzo se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda. Iskustvo, moderna tehnologija i visokokvalitetni materijali glavne su garancije našeg rada, naših usluga i proizvoda. Naime, mi u GIT-u bavimo se, između ostalog, izradom pečata već dugi niz godina i skupili smo izuzetno veliko iskustvo, ali i znanje koje i dalje svakim danom nadopunjavamo.

U našoj su ponudi pečati raznih oblika (standardni, izduženi, ovalni, okrugli...) i boja, datumari, džepni pečati, personalizirani pečati, pečati za vjenčanja, pečati za vosak, drveni pečati, božićni pečati, kao i sva dodatna oprema potrebna za održavanje vaših pečata. Riječ je o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima, koje biraju najbolji.

Uz velik izbor oblika i boja, te kvalitetnu izradu nudimo vam i pečate za sve djelatnosti.

Naši pečati su ekonomični, ergonomični i funkcionalni, modernog dizajna i izdržljivi, jednostavni i ugodni za upotrebu, a naš tim spreman da za vas izradi sve što ste zamislili! Brzo, efikasno i kvalitetno!


Što nam garantira najbolji otisak pečata?

Kvalitetan i trajan otisak osigurava lasersko graviranje gumice pečata (različiti materijali otiska zahtjevaju odgovarajuće lasersko graviranje), dok funkcionalnost pečata ovisi o vrsti, tipu, građi, obliku i boji, pečatnom natpisu i ikonografiji.

Kontinuirano radimo na proširenju naše ponude, ali i podizanju kvalitete postojećih proizvoda i usluga. Posao nam olakšavaju izuzetno kvalitetni pečati našeg glavnog dobavljača COLOP, ali i znanje koje usvajamo i dopunjujemo svakom novom narudžbom, svakim novim izrađenim pečatom, svakom novom idejom koju pretvaramo u novi projekt i novi proizvod.

Javite nam se, a mi ćemo na temelju podataka iz vaše obrtnice, registracije poduzeća ili druge isprave, skicirati izgled gumice i poslati ju na izradu. Ukoliko napravite svoje grafičko riješenje rado ćemo napraviti pečat za Vas.

Besprijekorna kvaliteta, dizajn i brzina.  BESPLATNA DOSTAVA na području cijele Hrvatske za narudžbe iznad 500 kn.

Naručite svoj pečat online na www.git.hr, putem www.pecati.com ili nam pošaljite mail na laser@git.hr.


Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.Slažem sePolitika privatnosti