GIT i TRAP partnerske knjižare!

GIT i TRAP partnerske knjižare!

Dragi dosadašnji i budući kupci,

sa zadovoljstvom Vam javljamo kako je došlo do partnerstva između dvije varaždinske knjižare – TRAP-a i GIT-a!


S ciljem pružanja još kvalitetnije usluge prema našim kupcima, te jednostavnije i sigurnije kupovine, odlučili smo spojiti dva u jedan! Iskustvo, znanje i široka ponuda proizvoda sada su na još višoj razini!
Naime, između te dvije tvrtke postoji gotovo pola stoljeća iskustva u prodaji uredskog materijala, tiskanica, školskih udžbenika, pribora za školarce, slikovnica i još mnogo toga, te nam se svakako i dalje možete obratiti s povjerenjem.


Pozivamo sve dosadašnje kupce da se svakako obrate GIT-u za sve svoje potrebe, a mi ćemo u suradnji s TRAP-om, brzo, sigurno i kvalitetno, osigurati sve što od nas zatražite!

Sve proizvode i usluge od sada možete naručiti preko sljedećih kontakata:

Za uredski materijal i školski pribor
www.git.hr
Mail: knjizara@git.hr ili shop@git.hr
Telefon: 042 211 877
Kontakt osoba: 098 426233
Fax: 042 210 876

Za sve vrste grafičkih usluga:
www.izrada-reklama.com
Mail: grafika@git.hr
Telefon: 042 211 877

Za izradu pečata i usluge laserskog graviranja
www.pecati.com
Mail: info@pecati.com
Telefon: 042 211 877


U knjižari GIT možete iskoristiti i TRAP POKLON BONOVE.

Inače, tvrtke Git d.o.o. njeguje 25-godišnju tradiciju djelovanja na području grafike, informatik i trgovine (uredski materijal i izrada pečata) neprestano pružajući nove usluge i šireći nove asortimane, a vizija je stvaranje dugoročno profitabilnog poslovanja kroz kontinuirani razvoj sa sloganom „inovacijama do uspjeha“.

U konstantnoj smo potrazi za proširenjem ponude, kako bismo pružili osvježenje našim potrošačima, bili partneri našim kupcima te obogatili život zajednici u kojoj poslujemo.

Kroz uvažavanje potreba korisnika i istraživanja tržišta, držeći se slogana promjene nose poboljšanje, imperativ nam je originalno ponuditi nova i bolja rješenja kroz nove vrijednosti.

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

NOVO – Drvene božićne dekoracije

NOVO – Drvene božićne dekoracije

Za Vas smo ove godine osmislili božićni dekorativni program u kojem smo stopili vrhunsku tehnologiju laserskog izrezivanja i božićni duh. Rezultat su naše božićne dekoracije u raznim prigodnim motivima. Ove dekoracije su eko proizvod – načinjene od drva sa pripadajućim špagicama od konoplje čine 100% biorazgradiv proizvod.

Pročitajte više
Personalizirani poslovni pokloni

Personalizirani poslovni pokloni

Ove Vam godine ponovno nudimo razne prigodne poslovne poklone za Vaše kupce, zaposlenike i poslovne partnere. Na svakoj od naših specijaliziranih stranica možete pronaći proizvode koji odgovaraju Vašim potrebama. Sve naše proizvode i usluge karakterizira visoki stupanj personalizacije.

Pročitajte više
NOVO u ponudi – Infracrvene grijaće ploče

NOVO u ponudi – Infracrvene grijaće ploče

Želite li u svoj dom unijeti toplinu, a istovremeno izbjeći neuglednu estetiku klasičnih radijatora tada su infracrvene grijaće ploče pravo rješenje za Vas. Uz potrebnu toplinu unijet će u Vaš dom i nezaobilazan dekorativni šarm.

Pročitajte više
Naljepnice za vozila

Naljepnice za vozila

Veličina naljepnica na vozilima koja služe obavljanju djelatnosti

Pročitajte više

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.Slažem sePolitika privatnosti