GIT i TRAP partnerske knjižare!

GIT i TRAP partnerske knjižare!

Dragi dosadašnji i budući kupci,

sa zadovoljstvom Vam javljamo kako je došlo do partnerstva između dvije varaždinske knjižare – TRAP-a i GIT-a!


S ciljem pružanja još kvalitetnije usluge prema našim kupcima, te jednostavnije i sigurnije kupovine, odlučili smo spojiti dva u jedan! Iskustvo, znanje i široka ponuda proizvoda sada su na još višoj razini!
Naime, između te dvije tvrtke postoji gotovo pola stoljeća iskustva u prodaji uredskog materijala, tiskanica, školskih udžbenika, pribora za školarce, slikovnica i još mnogo toga, te nam se svakako i dalje možete obratiti s povjerenjem.


Pozivamo sve dosadašnje kupce da se svakako obrate GIT-u za sve svoje potrebe, a mi ćemo u suradnji s TRAP-om, brzo, sigurno i kvalitetno, osigurati sve što od nas zatražite!

Sve proizvode i usluge od sada možete naručiti preko sljedećih kontakata:

Za uredski materijal i školski pribor
www.git.hr
Mail: knjizara@git.hr ili shop@git.hr
Telefon: 042 211 877
Kontakt osoba: 098 426233
Fax: 042 210 876

Za sve vrste grafičkih usluga:
www.izrada-reklama.com
Mail: grafika@git.hr
Telefon: 042 211 877

Za izradu pečata i usluge laserskog graviranja
www.pecati.com
Mail: info@pecati.com
Telefon: 042 211 877


U knjižari GIT možete iskoristiti i TRAP POKLON BONOVE.

Inače, tvrtke Git d.o.o. njeguje 25-godišnju tradiciju djelovanja na području grafike, informatik i trgovine (uredski materijal i izrada pečata) neprestano pružajući nove usluge i šireći nove asortimane, a vizija je stvaranje dugoročno profitabilnog poslovanja kroz kontinuirani razvoj sa sloganom „inovacijama do uspjeha“.

U konstantnoj smo potrazi za proširenjem ponude, kako bismo pružili osvježenje našim potrošačima, bili partneri našim kupcima te obogatili život zajednici u kojoj poslujemo.

Kroz uvažavanje potreba korisnika i istraživanja tržišta, držeći se slogana promjene nose poboljšanje, imperativ nam je originalno ponuditi nova i bolja rješenja kroz nove vrijednosti.

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

30% popusta na 2D i 3D POP UP čestitke za sve vaše prigode

30% popusta na 2D i 3D POP UP čestitke za sve vaše prigode

Donosimo vam novi popust na naše kreativne čestitke! Ovog puta za vas smo spustili cijenu svih prigodnih 2D i 3D POP UP čestitki! I to za 30%! Tu spada cijeli niz čestitki namijenjen prigodama poput rođenja djeteta, proslavama Svete pričesti ili krštenja, a ima tu i čestitki s motivima cvijeća koje mogu nadopuniti poklon svakoj majci za npr. Majčin dan ili one s motivima anđela koje mogu biti dio utjehe kod izražavanja sućuti.

Pročitajte više
U GIT-u naručite natpisne table za vašu tvrtku, trgovinu, udrugu...

U GIT-u naručite natpisne table za vašu tvrtku, trgovinu, udrugu...

Na našem specijaliziranom webshopu www-pecati.com možete pronaći nekoliko različitih dimenzija i dizajna natpisnih tabli, a uz to možete birati i tehnologiju izrade ispisa na njoj. Naime, nudimo uslugu graviranja i uslugu UV printa.

Pročitajte više
GIT i TRAP partnerske knjižare!

GIT i TRAP partnerske knjižare!

Dragi dosadašnji i budući kupci, sa zadovoljstvom Vam javljamo kako je došlo do partnerstva između dvije varaždinske knjižare – TRAP-a i GIT-a! Između te dvije tvrtke postoji gotovo pola stoljeća iskustva u prodaji uredskog materijala, tiskanica, školskih udžbenika, pribora za školarce, slikovnica i još mnogo toga, te nam se svakako i dalje možete obratiti s povjerenjem.

Pročitajte više
TISAK NA MAJICE - Majice za maturante već od 35 kn!

TISAK NA MAJICE - Majice za maturante već od 35 kn!

Dragi maturanti, i ove godine nudimo izradu kvalitetnih maturantskih majica za vašu norijadu i zadnje, ali najluđe dane vašeg srednjoškolskog obrazovanja! Mi smo se pripremili i opremili, te čekamo vaše ideje! Nudimo cijeli spektar boja kvalitetnih majci marke Roly 150g na koje visokokvalitetnim flex tiskom tiskamo motive, slogane, nadimke i sve ostalo što vam padne na um.

Pročitajte više