GIT i TRAP partnerske knjižare!

GIT i TRAP partnerske knjižare!

Dragi dosadašnji i budući kupci,

sa zadovoljstvom Vam javljamo kako je došlo do partnerstva između dvije varaždinske knjižare – TRAP-a i GIT-a!


S ciljem pružanja još kvalitetnije usluge prema našim kupcima, te jednostavnije i sigurnije kupovine, odlučili smo spojiti dva u jedan! Iskustvo, znanje i široka ponuda proizvoda sada su na još višoj razini!
Naime, između te dvije tvrtke postoji gotovo pola stoljeća iskustva u prodaji uredskog materijala, tiskanica, školskih udžbenika, pribora za školarce, slikovnica i još mnogo toga, te nam se svakako i dalje možete obratiti s povjerenjem.


Pozivamo sve dosadašnje kupce da se svakako obrate GIT-u za sve svoje potrebe, a mi ćemo u suradnji s TRAP-om, brzo, sigurno i kvalitetno, osigurati sve što od nas zatražite!

Sve proizvode i usluge od sada možete naručiti preko sljedećih kontakata:

Za uredski materijal i školski pribor
www.git.hr
Mail: knjizara@git.hr ili shop@git.hr
Telefon: 042 211 877
Kontakt osoba: 098 426233
Fax: 042 210 876

Za sve vrste grafičkih usluga:
www.izrada-reklama.com
Mail: grafika@git.hr
Telefon: 042 211 877

Za izradu pečata i usluge laserskog graviranja
www.pecati.com
Mail: info@pecati.com
Telefon: 042 211 877


U knjižari GIT možete iskoristiti i TRAP POKLON BONOVE.

Inače, tvrtke Git d.o.o. njeguje 25-godišnju tradiciju djelovanja na području grafike, informatik i trgovine (uredski materijal i izrada pečata) neprestano pružajući nove usluge i šireći nove asortimane, a vizija je stvaranje dugoročno profitabilnog poslovanja kroz kontinuirani razvoj sa sloganom „inovacijama do uspjeha“.

U konstantnoj smo potrazi za proširenjem ponude, kako bismo pružili osvježenje našim potrošačima, bili partneri našim kupcima te obogatili život zajednici u kojoj poslujemo.

Kroz uvažavanje potreba korisnika i istraživanja tržišta, držeći se slogana promjene nose poboljšanje, imperativ nam je originalno ponuditi nova i bolja rješenja kroz nove vrijednosti.

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

ŠKOLSKE TORBE, PERNICE  i ŠKOLSKI PRIBOR u GIT-u

ŠKOLSKE TORBE, PERNICE i ŠKOLSKI PRIBOR u GIT-u

Varaždinska knjižara GIT je spremna na školsku sezonu! Opskrbili smo se svime što vam treba da pripremite vašeg učenika za novu školsku godinu! Posjetite naš webshop na www.git.hr i odaberite sve potrebno ili nas svakako posjetite na adresi Vatroslava Lisinskog 6 u varaždinu. Osim školskih udžbenika i omota na našem webshopu možete naći i sav školski pribor za vašeg školarca, od torbi, bilježnica, pernica do škara i flomastera.

Pročitajte više
Online narudžba udžbenika, omota i školskog pribora - Plaćanje na RATE!

Online narudžba udžbenika, omota i školskog pribora - Plaćanje na RATE!

ŠKOLSKA SEZONA stigla je u GIT! I ove godine smo s vama te nudimo narudžbu udžbenika za sve osnovnoškolce, a osim udžbenika na našem webshopu možete naći i omote te sav školski pribor za vašeg školarca, od torbi i pernica do bilježnica i olovki. Udžbenike i omote možete naručiti preko online forma na našoj stranici, a sve što trebate učiniti jest utipkati mjesto ili dio naziva vaše škole. Izlistat će vam se kompletan popis udžbenika i popratnih o

Pročitajte više
ŠKOLSKA SEZONA - Kako naručiti udžbenike i omote

ŠKOLSKA SEZONA - Kako naručiti udžbenike i omote

Stigla nam je još jedna školska sezona! Iako su učenici tek „zaronili“ u ljeto, vrijeme je i za pripremu za sljedeću školsku godinu. GIT je i ove godine s vama. Pripremili smo formu online za naručivanje školskih udžbenika i omota, a uz to na našem webshopu www.git.hr možete naći sve za svog školarca, od školskog pribora i torbi do pernica, mapa.

Pročitajte više
NOVO u GIT-u: Samoposlužni PRINT CENTAR

NOVO u GIT-u: Samoposlužni PRINT CENTAR

S obzirom na nedavno stupanje na snagu Opće uredbe o zaštiti podataka - GDPR u Republici Hrvatskoj, a sve kako bi se prilagodili našim kupcima i zaštitili njihove osobne podatke, osmislili smo samoposlužni print centar. Naime, u jednom od kutaka GIT knjižare odnedavno možete naći PRINT CENTAR, samoposlužni uređaj za printanje!

Pročitajte više

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.Slažem sePolitika privatnosti