Sigurnosne kemijske - Otporne na kiseline i na vodu

Sigurnosne kemijske - Otporne na kiseline i na vodu

Bez obzira da li potpisujete novi ugovor o radu, vjenčani list na vaš najbitniji dan, dokument kojim preuzimate nasljedstvo od velikodušnog tetka iz Amerike ili običan kupoprodajni ugovor za kupnju automobila kod javnog bilježnika, vaš potpis na nekom od tih dokumenata je nešto što sigurno ne želite da brzo izblijedi ili jednostavno "nestane".

Ili još gore, da se zamijeni drugim potpisom ili većim iznosom!

Rješenje za to su sigurnosne kemijske olovke za potpisivanje dokumenata koje sadržavaju tintu otpornu na kiseline i na vodu što pomažu u sprečavanju krivotvorenja svih vrsta dokumenata.

Ako ste (bar jednom) pogledali film Catch me if you can s Leonardom Di Capriom i Tom Hanksom u glavnim ulogama, znate o čemu pričamo! Riječ je o filmu baziranom na "životopisu" poznatog krivotvoritelja Franka Abagnalea, koji je pronevjerio desetke milijuna dolara šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Nakon što je uhvaćen, postao je poseban savjetnik FBI-a i stručnjak za sigurnost dokumenata te proveo analizu kvalitete tinte svih poznatijih proizvođača koji imaju certifikat ISO 14145-2. Njegov odabir, kao najbolje i najkvalitetnije rješenje, je kemijska olovka Signo 207, japanskog proizvođača UNI Mitsubishi Pencil.

A od sada je možete naručiti na našoj specijaliziranoj stranici - www.pecati.com!

Dakle, uzmite u obzir savjet jednog od najvećih krivotvoritelja svih vremena i ne potpisujte važne dokumente običnim kemijskim olovkama čija tinta ne prodire u strukturu papira, nije pigmentirana pa s vremenom izblijedi, te je i običan „maher“ može uz pomoć malo acetona jednostavno izbrisati!
Prednosti kemijske olovke Signo 207:

• tinta otporna na kiselinu, vodu i blijeđenje
• čvrsta špica se ne savija ni lomi
• posjeduje certifikat ISO 14145-2
• tinta prodire duboko u vlakna papira i sprječava krivotvorenje
• idealno sredstvo za potpisivanje dokumenta
• moderan i elegantan dizajn
• savršeni otisci tinte zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima

Trenutno u ponudi imamo dvije olovke Signo 207:

Ove i ostale UNI ball kemijske olovke možete naručiti i na našem GIT webshopu - www.git.hr


ZA SVA PITANJA, SAVJETE I IDEJE POSJETITE NAS U KNJIŽARI KOD VARAŽDINSKOG STAROG GRADA, NAZOVITE NAS NA 042 211 877

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

30% popusta na 2D i 3D POP UP čestitke za sve vaše prigode

30% popusta na 2D i 3D POP UP čestitke za sve vaše prigode

Donosimo vam novi popust na naše kreativne čestitke! Ovog puta za vas smo spustili cijenu svih prigodnih 2D i 3D POP UP čestitki! I to za 30%! Tu spada cijeli niz čestitki namijenjen prigodama poput rođenja djeteta, proslavama Svete pričesti ili krštenja, a ima tu i čestitki s motivima cvijeća koje mogu nadopuniti poklon svakoj majci za npr. Majčin dan ili one s motivima anđela koje mogu biti dio utjehe kod izražavanja sućuti.

Pročitajte više
U GIT-u naručite natpisne table za vašu tvrtku, trgovinu, udrugu...

U GIT-u naručite natpisne table za vašu tvrtku, trgovinu, udrugu...

Na našem specijaliziranom webshopu www-pecati.com možete pronaći nekoliko različitih dimenzija i dizajna natpisnih tabli, a uz to možete birati i tehnologiju izrade ispisa na njoj. Naime, nudimo uslugu graviranja i uslugu UV printa.

Pročitajte više
GIT i TRAP partnerske knjižare!

GIT i TRAP partnerske knjižare!

Dragi dosadašnji i budući kupci, sa zadovoljstvom Vam javljamo kako je došlo do partnerstva između dvije varaždinske knjižare – TRAP-a i GIT-a! Između te dvije tvrtke postoji gotovo pola stoljeća iskustva u prodaji uredskog materijala, tiskanica, školskih udžbenika, pribora za školarce, slikovnica i još mnogo toga, te nam se svakako i dalje možete obratiti s povjerenjem.

Pročitajte više
TISAK NA MAJICE - Majice za maturante već od 35 kn!

TISAK NA MAJICE - Majice za maturante već od 35 kn!

Dragi maturanti, i ove godine nudimo izradu kvalitetnih maturantskih majica za vašu norijadu i zadnje, ali najluđe dane vašeg srednjoškolskog obrazovanja! Mi smo se pripremili i opremili, te čekamo vaše ideje! Nudimo cijeli spektar boja kvalitetnih majci marke Roly 150g na koje visokokvalitetnim flex tiskom tiskamo motive, slogane, nadimke i sve ostalo što vam padne na um.

Pročitajte više