20% popusta na sve ljubavne POP UP čestitke

20% popusta na sve ljubavne POP UP čestitke

Znate li da nije potrebno bogatstvo kako bi posebnoj osobi dali do znanja da je volite? Nema potrebe za dijamantima, skupim poklonima, paradama i vatrometom. Idealan poklon može biti doručak u krevet, romantična šetnja ili gledanje zvijezda…

I par odabranih riječi kojima ćete pokazati svoje prave osjećaje! Za tu posebnu poruku ove godine svakako odaberite naše ljubavne 2D i 3D POP UP čestitke! Uz to, od danas su na akciji jer poklanjamo popust od 20% na sve POP UP čestitke s ljubavnim motivima.

Idealan poklon za vaše bolje polovice. Uz svaku čestitku dolazi i kuverta, a na svaku vam možemo isprintati ili urezati vašu posebnu poruku! Tijekom narudžbe u webshopu označite opciju Želim personalizaciju i upišite poruku.

Akcija traje do 14. veljače 2018. godine, a čestitke možete naručiti preko našeg webshopa www.creative-popups.com ili nas posjetite u našoj knjižari kraj varaždinskog Starog grada.

Za sva ostala pitanja svakako nam se javite na info@creative-popups.com.

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

NOVO – Drvene božićne dekoracije

NOVO – Drvene božićne dekoracije

Za Vas smo ove godine osmislili božićni dekorativni program u kojem smo stopili vrhunsku tehnologiju laserskog izrezivanja i božićni duh. Rezultat su naše božićne dekoracije u raznim prigodnim motivima. Ove dekoracije su eko proizvod – načinjene od drva sa pripadajućim špagicama od konoplje čine 100% biorazgradiv proizvod.

Pročitajte više
Personalizirani poslovni pokloni

Personalizirani poslovni pokloni

Ove Vam godine ponovno nudimo razne prigodne poslovne poklone za Vaše kupce, zaposlenike i poslovne partnere. Na svakoj od naših specijaliziranih stranica možete pronaći proizvode koji odgovaraju Vašim potrebama. Sve naše proizvode i usluge karakterizira visoki stupanj personalizacije.

Pročitajte više
NOVO u ponudi – Infracrvene grijaće ploče

NOVO u ponudi – Infracrvene grijaće ploče

Želite li u svoj dom unijeti toplinu, a istovremeno izbjeći neuglednu estetiku klasičnih radijatora tada su infracrvene grijaće ploče pravo rješenje za Vas. Uz potrebnu toplinu unijet će u Vaš dom i nezaobilazan dekorativni šarm.

Pročitajte više
Naljepnice za vozila

Naljepnice za vozila

Veličina naljepnica na vozilima koja služe obavljanju djelatnosti

Pročitajte više

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.Slažem sePolitika privatnosti