GIT & Vaše vjenčanje - Pozivnice, zahvalnice, graviranje čaša...

GIT & Vaše vjenčanje - Pozivnice, zahvalnice, graviranje čaša...

Dragi mladenci,

kako bi vaš dan bio još elegantniji i vrijedan pamćenja, dopustite da dodamo posebnu vizualnu notu koju možemo osmisliti zajedno. Ako već imate ideje i znate točno što želite ili vam je potreban netko tko će umjesto vas odraditi sve detalje, svakako se javite. GIT-ovi dizajneri svojim su radovima doprinijeli brojnim vjenčanjima, uvijek imajući na umu eleganciju prije svega.

Dopustite da sudjelujemo u organizaciji vašeg dana...

Usluge koje vam možemo ponuditi su:

• grafički dizajn i izrada pozivnica i zahvalnica, kuverte
• grafički dizajn i izrada jelovnika
• grafički dizajn i izrada natpisa “Živjeli mladenci “
• grafički dizajn i izrada natpisa sa imenima za stolove
• dizajn i izrada drvenih putokaza
• grafički dizajn i izrada etiketa za vino
• grafički dizajn i izrada popisa gostiju - raspored sjedenja
• graviranje čaša i privjesaka za ključeve
• razni pokloni zahvale za vaše goste...
Elegantnim i kreativnim pozivnicama i zahvalnicama svojem danu dajete točku na “i”. Obzirom da je riječ o elementima koji se biraju u ranim fazama organizacije vjenčanja, upravo na tim motivima i bojama gradi se cjelokupni vizualni efekt vašeg vjenčanja. Dopustite da zajedno osmislimo baš ono što želite.

Nudimo kreativne 2D i 3D POP UP pozivnice i zahvalnice sa personaliziranim porukama i fotografijama, ali i cijeli niz orginalnih motiva koje možemo kombinirati prema vašim željama.

TISAK NA MAJICE

Uz dizajn i izradu natpisa, bannera, drvenih putokaza, naljepnica i ostalih dodataka, nudimo i izradu majica za vašu zadnju ludu noć - momačke i djevojačke zabave!


Javite nam se na grafika@git.hr, 042/211-877, 091 111 1800 ili nas posjetite u knjižari kraj varaždinskog Starog grada. Pratite nas i na Facebook.com/git.knjizara

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

10% popusta na izradu natpisnih tabli i gravuru na staklo!

10% popusta na izradu natpisnih tabli i gravuru na staklo!

AKCIJA 10% popusta na izradu natpisnih tabli i gravuru na čaše i boce! Natpisne table raznih dimenzija i natpisa možete naći na ulazu u svaku trovinu, ured, instituciju jer tamo i po zakonu moraju biti istaknute. Naime, natpisna tabla je prema definiciji identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu te je kao takva obavezna. Svaki od navedenih oblika poslovanja bi istu trebali imati istaknutu na ulazu i na vidljivu mjestu.

Pročitajte više
Novo u ponudi - Pečati za Valentinovo

Novo u ponudi - Pečati za Valentinovo

Pečati za Valentinovo naš su novi proizvod namijenjen vašim valentinovskim čestitkama, pozivnicama, zahvalnicama, poklončićima i slično. Otisci i motivi ovise isključio o vašim željama, jednako kao i dimenzije te boje otisaka.

Pročitajte više
20% popusta na sve ljubavne POP UP čestitke

20% popusta na sve ljubavne POP UP čestitke

Idealan poklon za vaše bolje polovice povodom Valentinova - Par odabranih riječi kojima ćete pokazati svoje prave osjećaje! Za tu posebnu poruku ove godine svakako odaberite naše ljubavne 2D i 3D POP UP čestitke! Uz to, od danas su na akciji jer poklanjano popust od 20% na sve POP UP čestitke s ljubavnim motivima. Uz svaku čestiku dolazi i kuverta, a na svaku vam možemo isprintati ili urezati vašu posebnu poruku!

Pročitajte više
Naljepnice i etikete za boce, staklenke, limenke...

Naljepnice i etikete za boce, staklenke, limenke...

U GIT-u možete nabaviti svoje nove visoko kvalitetne naljepnice i etikete za boce za vino, rakiju i ostala tekuća pitanja. Nudimo uslugu dizajna i izrade naljepnica, brzo i kvalitetno. Izrađujemo naljepnice i etikete za boce u dimenzijama i oblicima po izboru. Otporne su na vlagu i ogrebotine te odlično prianjaju na razne površine. Upravo zato naše naljepnice mogu biti prikladne i kao etikete za staklenke med i džemove, boce za maslinovo ulje i

Pročitajte više