GIT & Vaše vjenčanje - Pozivnice, zahvalnice, graviranje čaša...

GIT & Vaše vjenčanje - Pozivnice, zahvalnice, graviranje čaša...

Dragi mladenci,

kako bi vaš dan bio još elegantniji i vrijedan pamćenja, dopustite da dodamo posebnu vizualnu notu koju možemo osmisliti zajedno. Ako već imate ideje i znate točno što želite ili vam je potreban netko tko će umjesto vas odraditi sve detalje, svakako se javite. GIT-ovi dizajneri svojim su radovima doprinijeli brojnim vjenčanjima, uvijek imajući na umu eleganciju prije svega.

Dopustite da sudjelujemo u organizaciji vašeg dana...

Usluge koje vam možemo ponuditi su:

• grafički dizajn i izrada pozivnica i zahvalnica, kuverte
• grafički dizajn i izrada jelovnika
• grafički dizajn i izrada natpisa “Živjeli mladenci “
• grafički dizajn i izrada natpisa sa imenima za stolove
• dizajn i izrada drvenih putokaza
• grafički dizajn i izrada etiketa za vino
• grafički dizajn i izrada popisa gostiju - raspored sjedenja
• graviranje čaša i privjesaka za ključeve
• razni pokloni zahvale za vaše goste...
Elegantnim i kreativnim pozivnicama i zahvalnicama svojem danu dajete točku na “i”. Obzirom da je riječ o elementima koji se biraju u ranim fazama organizacije vjenčanja, upravo na tim motivima i bojama gradi se cjelokupni vizualni efekt vašeg vjenčanja. Dopustite da zajedno osmislimo baš ono što želite.

Nudimo kreativne 2D i 3D POP UP pozivnice i zahvalnice sa personaliziranim porukama i fotografijama, ali i cijeli niz orginalnih motiva koje možemo kombinirati prema vašim željama.

TISAK NA MAJICE

Uz dizajn i izradu natpisa, bannera, drvenih putokaza, naljepnica i ostalih dodataka, nudimo i izradu majica za vašu zadnju ludu noć - momačke i djevojačke zabave!


Javite nam se na grafika@git.hr, 042/211-877, 091 111 1800 ili nas posjetite u knjižari kraj varaždinskog Starog grada. Pratite nas i na Facebook.com/git.knjizara

CIJENA DOSTAVE: 30 KN. Za kupovinu iznad 500 KN DOSTAVA JE BESPLATNA. 
 

Najnovije objave

Božićni pokloni i ukrasi za blagdanske dekoracije

Božićni pokloni i ukrasi za blagdanske dekoracije

Stiže nam blagdansko vrijem, vrijeme božićnih poklona, dekoracija i ukrašavanja naših domova, radnih mjesta... Doba kreativnosti! Mi volimo biti kreativni iosmišljavati nove proizvode za vas, pa iz naše ponude izdvajamo posebne božicne dekoracije! Dekoracije su nastale iz drva uz pomoć vrhunske laserske tehnologije koja omogućuje izuzetnu preciznost.

Pročitajte više
Personalizirani poslovni pokloni za vaše partnere, klijente, kupce...

Personalizirani poslovni pokloni za vaše partnere, klijente, kupce...

U GIT-u smo i ove godine pripremili cijeli niz poslovnih poklona, a na vama je samo da odaberete. Uz poklone, nudimo i usluge grafičkog dizajna, tiska i gravure, pa odabrani poklon možete dodatni obogatiti personaliziranom porukom, logotipom tvrtke ili vizualom.

Pročitajte više
NOVO - Pečati za označavanje dječje odjeće, knjiga, crteža...

NOVO - Pečati za označavanje dječje odjeće, knjiga, crteža...

Dječji pečati dostupni su u svim oblicima i dimenzijama. Svojim otiscima mogu pomoći u ocijenjivanju dječjih radova, označavanju odjeće ili naprimjer knjiga vašeg djeteta i slično. Odaberite neki od naših dizajna otiska ili osmislite svoj, odaberite oblik pečata (pravokutni, okrugli, ovalni, izduženi), napišite nam ime svog mališana i odaberite boju tinte.

Pročitajte više
NOVO u ponudi - BOŽIĆNI PEČATI

NOVO u ponudi - BOŽIĆNI PEČATI

NOVO U GIT-ovoj ponudi - Božićni pečati! Riječ je o pečatima svih dimenzija i oblika sa otiscima božićnih motiva! Božićni pečati zamišljeni su kao dekorativan dodatak vašim blagdanskim instalacijama, čestitkama, pozivnicama, zahvalnicama, pokločićima i slično. Otisci i motivi ovise isključio o vašim željama, jednako kao i dimenzije te boje otisaka.

Pročitajte više